Dolar 32,5571
Euro 34,8682
Altın 2.429,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C
Lösev

12.Kütahya Tarım Hayvancılık Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Açıldı

12.Kütahya Tarım Hayvancılık Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Açıldı
12 Mayıs 2022 5:59 am
150

Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı 12. kez kapılarını açtı.

Kütahya Belediyesi Fuar alanında 12. kez kapılarını açan Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın açılışına Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, kurum ve stk temsilcileri, çiftçiler ile üreticiler katıldı.

Pandemi sonrası kapılarını açan fuara 250 marka ve 140 firma katılırken Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar,Bilecik, Uşak illerinden ziyaretçiler fuarı ziyaret etmeye başladı.

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney yaptığı konuşmada fuarın Kütahya’ya, çiftçi ve üreticilere hayırlı olmasını diledi.

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı yaptığı konuşmada,  “Kütahya Belediyesi olarak tarımla uğraşan vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya gayret ediyoruz. Özellikle tarımsal sulamada yüzde 25 gibi bir indirim gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra köyden mahalleye dönüşen 27 mahallemizde ikamet eden çiftçi kardeşlerimize yaklaşık bir ay önce yem bitkisi tohumu dağıttık. Ayrıca Geven bölgesinde 51 santigrata ulaşan bir sıcak su kuyusunu açtık. Söz konusu bölgeyi sera bölgesi ilan etme yönündeki çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızın ve Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.