Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C
Lösev

12.Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali Yapıldı

12.Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali Yapıldı
19 Eylül 2022 9:32 am
194

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 12. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali’nde yer aldı. Kirişci, Ankara’nın Kalecik ilçesindeki festival öncesinde bağ bozumu etkinliğine katıldı, üzüm topladı.

Bakan Kirişci, eşi Hanife Kirişci, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil ile Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan üreticilerle sohbet etti. Daha sonra festival alanına gelen Kirişci, kendisine ikram edilen ürünleri tattı.

Kirişci, buradaki bir havuzda şıra yapımı için bekletilen üzümleri, Ankara oyun havası eşliğinde, çocukların da dahil olduğu bir kalabalıkla çiğnedi. Bakan Kirişci, festival kapsamında en kaliteli üzüm yarışmasında dereceye giren üreticilere de hediye takdim etti.

Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “2. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali’nde çiftçi kardeşlerimizle buluştuk. Üzümde Türkiye’yi dünya 6’ncısı yapan, alın teri ve akıl teriyle toprağa gönül veren, üretime emek veren tüm çiftçilerimize şükran borçluyuz.” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.