Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C
Lösev

4 Büyükbaş ve 191 Küçükbaş Hayvanın Kesimi Yapılarak, Kızılay’a Teslim Edildi

4 Büyükbaş ve 191 Küçükbaş Hayvanın Kesimi Yapılarak, Kızılay’a Teslim Edildi
14 Şubat 2023 7:53 pm | Son Güncellenme: 14 Şubat 2023 7:54 pm
134
Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem faciasının ardından yara sarmak için çalışmalara tüm imkanlarını seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, hayırseverler işbirliğiyle Alaşehir, Sarıgöl ve Soma mezbahalarında 4 büyükbaş ve 191 küçükbaş hayvanın kesimini yaparak, Kızılay Aşevi’ne teslim etti. Etlerin, Kızılay tarafından kavurma haline getirilerek, afetzedelere ulaştırılacağı belirtildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili büyük ölçüde etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından tüm Türkiye, yaraların sarılması için seferber oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü de, depremin ilk anından itibaren yaraların sarılması için başlatılan çalışmalara tüm imkanlarını seferber etti. Arama-kurtarma, enkaz kaldırma, depremzedelerin tahliyesi, yaralıların sağlık kurumlarına nakli, yardımların ulaştırılması, sokak hayvanlarının beslenmesi, ayni yardımların sevkiyatı gibi afet bölgesinde çok sayıda çalışmayı yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle örnek bir işbirliğine imza attı. Hayırseverlerce depremzedelere ulaştırılmak üzere bağışlanan 4 büyükbaş ve 191 küçükbaş hayvan, Manisa Büyükşehir Belediyesine ait Sarıgöl, Alaşehir ve Soma mezbahalarında kesilerek, Kızılay Aşevi’ne teslim edildi. Teslim edilen etlerin Kızılay tarafından kavurma haline getirilerek, depremzedelere ulaştırılacağı belirtildi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.