Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Lösev

Arı Keki Desteği Projesi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Arı Keki Desteği Projesi Hız Kesmeden Devam Ediyor
17 Ocak 2023 6:49 am
193

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, arı yetiştiricilerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen Arı Keki Desteği Projesine hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında Muratlı ilçesindeki arı yetiştiricilerine arı keki dağıtımı gerçekleştirildi.

Başkan Albayrak, “Üreticilerimizin Girdi Maliyetlerini Ve Kârlılığı Arttırmaya Yönelik Destekleme Çalışmalarımıza Önümüzdeki Süreçte De Devam Edeceğiz”

Arı Keki Dağıtım töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Türkiye’de bir belediye tarafından hayata geçirilen en büyük arıcılık projesi olan Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projemiz kapsamında üreticilerimize desteğimizi sürdürüyoruz. Muratlı ve Ergene ilçelerimizden Muratlı Bal Üreticileri Birliği ile Tekirdağ İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ne üye 94 üreticiye 16.920 kg arı keki dağıttık. Değerli üreticilerimize hayırlı olsun. Proje kapsamında İl genelinde 508 kişiye 91.440 kg arı keki dağıtımı yapılacağız. Üreticilerimizin girdi maliyetlerini ve kârlılığı arttırmaya yönelik destekleme çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından kış aylarının gelmesi ile birlikte arıların yeteri kadar beslenememesi sonucu yeteri kadar bal üretimi yapamayan arı yetiştiricilerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen Arı Keki Desteği Projesi kapsamında, Tekirdağ İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Muratlı Bal Üreticileri Birliği ve Malkara-Süleymanpaşa Bal Üreticileri Birliğine üye olan, arıcılık işletmesine sahip olan toplam 508 kişiye 91.440 kg arı keki dağıtımı yapılacak.

Arı Keki Dağıtım Töreninde Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Selman Aslantürk, Muratlı Bal Üreticileri Birlik Başkanı İsmail Sönmez, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Fatih Bakanoğulları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.