Dolar 32,5191
Euro 34,5735
Altın 2.504,25
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C
Lösev

Arıköy’de 2022 Yılı Arıcılık Eğitimi Sona Erdi

Arıköy’de 2022 Yılı Arıcılık Eğitimi Sona Erdi
8 Ekim 2022 4:59 am
145

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Eskişehir Ziraat Mühendisleri Odası’nın katkıları ile gerçekleştirilen 2022 Yılı Arıcılık Eğitimi’nde sona gelindi. Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından verildi.

Türkiye’nin örnek projelerinden olan Arıköy’de 2022 Yılı Arıcılık Eğitimi sona erdi.  Pandemi koşulları nedeniyle 40’ar kişilik 3 grup halinde yapılan eğitimlerde kursiyerler, teorik ve pratik eğitimlerini tamamladı. Eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerler için Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda tören düzenlendi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un katıldığı törende, kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

“ARICILIK YAPACAK YENİ BİREYLER YETİŞTİRMEKTEN MUTLUYUZ”

Törende konuşan Başkan Kurt, daha önceki dönemlerde verilen arıcılık eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve sertifikalarını alan kursiyerlerin büyük çoğunluğunun profesyonel arıcılık faaliyetlerine başladıklarını hatırlattı. Profesyonel olarak arıcılık yapacak yeni bireyler yetiştirmekten duydukları mutluluğu ifade eden Başkan Kurt, arıcılık eğitimini veren hocalara teşekkür etti. Başkan Kurt, “Onlar olmazsa bu eğitimleri vermemiz mümkün değil. Biz onlara sizin adınıza da Eskişehirliler adına da şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni öğrenenlere de hayırlı olsun diyoruz. Artık üretilen bu balların satışını da organize edecek bir yol bulursak çok iyi olur. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Kurt, konuşmaların ardından, 2022 Yılı Arıcılık Eğitimi’ni başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerlere, sertifikalarını takdim etti.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.