Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Lösev

Başkan Büyükakın’dan Pazar Esnafına Ziyaret

Başkan Büyükakın’dan Pazar Esnafına Ziyaret
18 Mart 2023 9:20 am
173

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Pazarda vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Büyükakın, esnafın taleplerini yerine getirirken vatandaşların huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gerekli önlemleri aldıklarını kaydetti. Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Pınar Atabay ve yönetimi eşlik etti.

“TALEPLERİMİZİN ÇOĞU YAPILDI”

Pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, kendisine eşlik eden Büyükşehir personeline taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için talimat verdi. Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, “Başkanımızdan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Sayenizde taleplerimizin büyük çoğunluğu yapıldı. Hala da ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Geri kalanlar da yapılacak inşallah” dedi.

GÜVENLİK VE KONTROL SAĞLANIYOR

Diğer yandan Doğu Kışla Parkı’nın hemen yanında yer alan pazar alanında olası olumsuzlukların önüne geçilmesi için çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Pazarcılar Odası’nın talebi doğrultusunda kontrol ve güvenliğin sağlanması için pazar alanını çitle çevirdi. Araçlar için tek giriş çıkış oluşturulan pazar alanına perşembe ve cumartesi günlerinin dışında araçlar park etmeye devam edebilecek. Aynı zamanda Büyükşehir Zabıtası da pazar alanında güvenlik noktası oluşturarak personel görevlendirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.