Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Lösev

Başkan Ergün STK’ları Dinledi

Başkan Ergün STK’ları Dinledi
26 Nisan 2023 4:33 am
151
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Ergün, sivil toplum kuruluşlarının isteklerini dinledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında, prestij cadde incelemeleri, Uğur Mumcu Parkı incelemesi ardından Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çiftçi Malları Koruma, 19 Nolu Taşıyıcı Kooperatifi, Şoförler Odası ve Muhtarlar Derneği temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Ergün’e STK temsilcileri buluşmasında, MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti.
Başkan Ergün, belediye hizmetlerini anlattı
Başkan Ergün, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yaptığı görüşmede, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlar, hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Programda olan ve yapılması planlanan projeler ve yatırımlar hakkında da bilgiler aktaran Başkan Ergün, daha sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin isteklerini ve taleplerini dinledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, imkanlar doğrultusunda istek ve talepleri karşılamaya devam edeceklerini belirten Başkan Ergün, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Program son olarak hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.