Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Lösev

Bayram Neşesi, Hayvanat Bahçesi’nde Yaşanacak

Bayram Neşesi, Hayvanat Bahçesi’nde Yaşanacak
18 Nisan 2023 7:37 pm
118

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm ziyaretçiler için ücretsiz olacak. Gün boyu lemur, babun, zürafa, ak pelikan, Afrika pengueni, kuzu, tavşan besleme etkinlikleri ile çocuklar gönüllerince bir bayram geçirecek.

Bu yıl Ramazan Bayramı’nın son günü kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklar için unutulmaz şekilde geçmesi amacıyla birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’da Hayvanat Bahçesi gezilerini ücretsiz yaptı. Yaklaşık 206 bin metrekare alanda 130 türden 1000 hayvanın bulunduğu ve yılda 700 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan Hayvanat Bahçesi’nde 23 Nisan’da çocuklara özel farklı besleme etkinlikleri yapılacak. Çocuklarla birlikte ailelerinin de ücretsiz gezebileceği Hayvanat Bahçesi’nde gün boyu lemur, babun, zürafa, ak pelikan, Afrika pengueni, kuzu, tavşan besleme etkinlikleri ile çocuklar gönüllerince bir bayram geçirecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.