Dolar 32,5217
Euro 34,8551
Altın 2.428,58
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C
Lösev

Bodrum Belediyesi’nden Dünya Çevre Günü’ne Özel Etkinlikler

Bodrum Belediyesi’nden Dünya Çevre Günü’ne Özel Etkinlikler
3 Haziran 2023 8:46 pm
153

Bodrum Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı kapsamında bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Neyzen Tevfik Caddesi Tepecik Meydanında, 5 Haziran Pazartesi Günü saat 10.00- 22.00 saatleri arasında açık hava sergi etkinliği düzenlenecek.

Programda, Bodrum Belediyesi ile protokolü olan geri dönüşüm firmaları, STK’lar ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Atık Çevre ve Atık Yönetim Bölümü tarafından alanda stantlar açılacak. Stantlarda çocuklara kurabiye, popcorn ve pamuk şeker ikramında bulunulurken firmaların stant görevlileri tarafından halk bilgilendirmeleri yapılacak.

Alana Bodrum Hatırası Tagı kurulurken ücretsiz fotoğraf çekimi de gerçekleştirilecek. Bodrum’un kirlenmiş manzaraları ile Bodrumun en güzel manzaralarının olduğu fotoğraflar da vatandaşlara sergilenecek.

Gerenkuyu’da Çöp Toplama/Ayrıştırma Etkinliği

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) ve Bodrum Belediyesi ile iş birliğinde Bodrum’un Yalı Mahallesi’ndeki Gerenkuyu Plajı’nda Avrupa Çevre Ajansı “Deniz Çöpleri İzleme Programı kapsamında sahil temizliği yapılacak.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda planlanan etkinlik, Gerenkuyu Plajı’nda 5 Haziran Pazartesi 11.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğe öğretmen ve öğrenciler de katılım sağlayarak destek olacak. İlki gerçekleşecek etkinlikte şapka ve tshirt dağıtımı yapılacak. Ayrıca öğrencilerin hazırladığı pankartlar da etkinlik alanında bulunacak.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.