Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Lösev

Büyükşehir’den Kalıntısız Üzüm İçin Destek

Büyükşehir’den Kalıntısız Üzüm İçin Destek
2 Mayıs 2023 7:07 pm
166
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir’de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Alaşehir’de gerçekleştirilen projeleri anlatan Başkan Cengiz Ergün, geride kalan 9 yıllık süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 423 milyon 598 bin liralık yatırımın Alaşehir’e kazandırıldığını ifade etti. Başkan Cengiz Ergün, Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı’yla organik tarıma uygun preparatların alımı noktasında işbirliği protokolü de imzaladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği projeleri yerinde görmek ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Alaşehir’e giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir’de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ali Uçak, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de gerçekleştirdiği projeleri anlattı.
Birçok Hizmet İlçeye Kazandırıldı 
Alaşehir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2009 yılında Manisa Belediye Başkanlığı görevine başladığını ve ardından da 2014 yılında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğini ifade ederek, “2 dönemdir bu görevi yapma gayreti içerisindeyiz. Öncelikle hem ilçe merkezlerinde daha yaşanılabilir, insanların kendilerini daha mutlu ve huzur içerisinde hissettiği, sosyal alanların genişlemesi amacıyla her ilçeye dokunmaya çalıştık. Bunlardan bir tanesi de Alaşehir. Ali Uçak kardeşimizle de burada bu süreçleri beraber geçirdik. O gün Belediye Başkanlığı görevini yapıp, bugün de MHP’nin ikinci sıra adayı olarak karşınızda. Alaşehir’e hizmetlerimizi geçen süre içerisinde fazlasıyla yapmaya çalıştık. Oto terminalden tutun, prestij caddelerine ve kavşağa kadar birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Alaşehir ilçemize Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 9 yıllık sürede 423 Milyon 598 bin liralık yatırım yaptık. Bu kolay bir rakam değil” diye konuştu.
Ali Uçak Destek İstedi
MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ise, “Biz burada büyüdük. Birçok kardeşimle dostluğumuz, alışverişimiz abi kardeşliğimiz var. Allah nasip etti 4 yıl Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’nde Alaşehir’e hizmet etmek için çalıştık. Daha sonrasında da 1 yıl kadar Belediye Başkanlığı’nın Cenab-ı Allah nasip eyledi. Bu süreçte de sizlere hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de bu süreçte çok büyük katkısı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün de Milletvekili adayı olarak sizlerin karşısındayım. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliğinde de MHP’yi desteklemenizi istiyorum” dedi.
Büyükşehir’den Kalıntısız Üzüm İçin Destek
Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı arasında kaliteli kalıntısız üzüm üretimi için işbirliği protokolü de imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk’ün imza altına aldığı protokole göre Alaşehir’de kalıntısız üzüm üretimi için organik tarıma uygun preparatların alımı Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilecek. Projenin yıllardır hayalini kurduklarını dile getiren Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, “Proje kapsamında Caberfakılı bölgesinde 1000 dekarlık alanda kalıntısız üzüm yetiştirilecek. Birçok paydaşı olan projede bir yerde tıkanmıştık. Cengiz Başkanımız yetiştir. İlaç masraflarını karşılayacaklar” ifadelerini kullandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, il genelinde üreticilere sağlanılan desteklerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.