Dolar 32,5484
Euro 34,8443
Altın 2.433,95
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Lösev

CHP’li Gürer’den Vatandaşı Stokçu İlan Eden Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürüne Sert Tepki!

CHP’li Gürer’den Vatandaşı Stokçu İlan Eden Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürüne Sert Tepki!
22 Ekim 2022 3:15 am
122

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın, “Her evin aslında şeker ve yağ deposu olduğu” yönündeki sözlerine tepki gösterdi. Gürer, Meclis’te yaptığı konuşmada “Vatandaşı stokçu ilan eden ve 3 yerden maaş alan genel müdür, ortamı güllük gülistanlın sanıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın her evin aslında bir şeker ve yağ deposu olduğu, vatandaşın iki yıllık stok yaptığı şeklindeki sözlerini eleştirdi.

Üreticiyi “terörist”, marketleri “fahiş fiyattan satanlar” olarak duyuran iktidar sahiplerinin müdürlerinin ucuz ekmek kuyruğundaki vatandaşımızı da stokçu ilan edecek kadar işi ilerlettiklerini belirten Gürer, “ Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın her evin aslında bir şeker ve yağ deposu olduğunu, vatandaşın iki yıllık stok yaptığını söylemiş. Vatandaşın durumundan habersiz Genel Müdür, Milletvekilimiz Yavuzyılmaz’ın ortaya çıkardığı bilgiler ışığında 3 yerden maaşla yaşadığı için ortamı güllük gülistanlık sanıp bir de vatandaşla dalga geçiyor” şeklinde konuştu.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Genel Müdürü iken de “T.C.”yi bankadan kaldırarak tarihe geçen bir zat olduğuna dikkat çekerek, “Kooperatif ise adı “kooperatif” ticari işletme, yine de iktidarın eli üzerinde. Marketlerinde Cumhurbaşkanı 30 kalem üründe yüzde 30 indirim yapıldığını duyurdu, birkaç gün dahi indirim sürmedi, algı yaratıldı” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.