Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Lösev

İklim Sözcüleri İftarda Buluştu

İklim Sözcüleri İftarda Buluştu
25 Nisan 2022 1:41 pm
123

Tepebaşı Belediyesi’nin iklim değişikliği ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği, “Tepebaşı İklim Sözcüleri” programına katılan gönüllüler, iftar programında bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi, insan ve çevre odaklı bir belediyecilik anlayışı ile kurum bünyesinde yürüttüğü iklim çalışmaları ve kurumsal yapılanması ile sürdürülebilir ve iklim dostu bir ilçe inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İklim Sözcüleri eğitim programına katılan gönüllüler de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve gönüllülerin yanı sıra eğitmenler katıldı. Buluşmada katılımcılara hitap eden Başkan Ataç, “Yaklaşık 2013 yılından beri iklim değişikliği ile ilgili uluslararası çalışmalara başladık. O günlerden bu günlere kadar yapılan birçok proje var. Büyük projeler var, Türkiye’de tek olan projeler var. Bugün de sizlerin gönüllü olarak bu konuda çalışıp dünyaya birtakım mesajları vermenin yolunu arayıp bulmanız, güzel bir örnek oluşturuyor. Gönüllü olduğunuz için sizleri kutluyorum.  Bundan sonra Tepebaşı’nda çalışmalarımızı hızlandırıp daha da büyüterek götürmek, belki yeni projelere imza atmak adına çok önemli bir platform oluşturuldu. Tek tek hepinizi yürekten kutluyorum. Gönüllülerin ne olduğunu hakikaten bilen bir insanım, gerçekten çok değerli. Kıymeti iyi biliniyor. Bugün de bir araya gelerek iftar sofrasında buluşmanız çok önemli. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.