Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Lösev

İmamoğlu Hıdırellez Coşkusuna Ortak Oldu

İmamoğlu Hıdırellez Coşkusuna Ortak Oldu
7 Mayıs 2023 7:56 pm
197

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların Hıdırellez coşkusuna ortak oldu. Gün boyu süren etkinliklerinin akşam bölümünde konuşan İmamoğlu, “Üç söz, bizim için bu millete namus sözüdür. Söz veriyoruz; kendimizi nasıl görüyorsak herkesi, milletimizin tamamını öyle göreceğiz. Söz veriyoruz; kendimiz için ne istiyorsak, herkes için aynısını isteyeceğiz. Kendimize yapılmasını istemediğimiz ne varsa, başkasına da yapılmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından Yenikapı’da düzenlenen “Hıdırellez Etkinliği”nde konuştu. Hıdırellez’in baharın müjdecisi olduğunu belirten İmamoğlu, “Biraz yağışlı ama baharın bereketi, normal. Hava güzel, fena değil. Ama esas olan, siz güzelsiniz. Bahar gibi güzel, bahar gibi umutlu. Hıdırellez bayramınız kutlu olsun. Dualarınız kabul, dilekleriniz gerçek olsun. Benim gönlümün dileği (eşi Dilek İmamoğlu’nu kastederek) gerçek olmuştu zaten. Ben diledim ve oldu. İnşallah şimdi daha büyük dileğimiz var. Tüm seven gönüller buluşur inşallah. İnşallah herkes mutluluğu bulur” dedi.

“SİZE VERDİĞİMİZ ÜÇ SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”

“Hıdırellez, kardeşliğin ve bereketin bayramı” diyen İmamoğlu, “Çok yakışıyor. Hele hele çocuklara çok yakışıyor. Gençlere, güzel hanımefendilere, yakışıklı beyefendilere çok yakışıyor. Baharın ve umudun bayramıdır Hıdırellez. Coşkunuz daim olsun. Ne güzel Ramazan Bayramı 23 Nisan, Hıdırellez… Bayramların coşkusu, bayramların umuduyla birlikteyiz” şeklinde konuştu.

“KENDİMİZ İÇİN NE İSTİYORSAK, HERKES İÇİN AYNISINI İSTEYECEĞİZ”

“Bu üç söz, bizim için bu millete namus sözüdür” diyen İmamoğlu, “Söz veriyoruz; kendimizi nasıl görüyorsak herkesi, milletimizin tamamını öyle göreceğiz. Söz veriyoruz; kendimiz için ne istiyorsak, herkes için aynısını isteyeceğiz. Kendimize yapılmasını istemediğimiz ne varsa, başkasına da yapılmasına asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı. İmamoğlu, Hıdırellez etkinliğinde sahne alan sanatçı Suzan Kardeş ve alanı dolduran İstanbullularla birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.