Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Lösev

İTB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli Yani Kabineye Başarılar Diledi

İTB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli Yani Kabineye Başarılar Diledi
6 Haziran 2023 3:26 am
116
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu’na başarılar diledi.

İTB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli yaptığı açıklmada;

“Yeni Bakanlar Kurulu’nun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Liyakata göre dizayn edilmiş, genç ve dinamik bir kabine olması memnuniyet verici. İş dünyası olarak seçim sürecine girdiğimiz ilk andan itibaren iki önemli beklentimizi dile getiriyoruz: Güven ve istikrar. Türkiye ekonomisi bugün bir yön ve denge arayışında, bunu hepimiz biliyoruz. Yeni hükümetten; piyasalara güven verecek, kırılganlıklarımızı giderecek, üretim kaslarımızı ve rekabet yeteneğimizi güçlendirecek, yatırım ve istihdamı önceleyen, her alanda ileri teknolojiye geçişi destekleyen, ülkeyi bir cazibe merkezi yapacak, öngörülebilir ve sürdürülebilir bir ekonomi modelinin kurgulanması ve uygulanmasını  bekliyor ve talep ediyoruz. Ülkemizde hem siyasetin hem iş dünyasının hem de insan kaynağının bunu başarabilecek bilgi birikimi ve yetkinliği var. Meselenin kararlılık, güven ve istikrar olduğunu düşünüyoruz. Yeni kabineye başarılar diliyor ve yeni dönemin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.