Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Lösev

Kadınlar Büyükşehir İle Kalkınacak

Kadınlar Büyükşehir İle Kalkınacak
25 Ekim 2022 8:02 pm
150

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Kadın Emeğini Destekleme Vakfı destekleri ile 17 ilçedeki kadın kooperatiflerinin katılımıyla oluşturulan Manisa İl ve İlçeleri Kadın Kooperatifleri Koordinasyonu Manisa Sepeti tanıtım toplantısı Fatih Sergi Salonu’nda protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kadın Emeğini Destekleme Vakfı’nın destekleri ile 17 ilçedeki kadın kooperatiflerinin katılımıyla oluşturulan Manisa İl ve İlçeleri Kadın Kooperatifleri Koordinasyonu Manisa Sepeti’nin tanıtım toplantısı Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda yapılan tanıtım toplantısına Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kadın kooperatiflerinin temsilcileri ve üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Tarihi Manisa Bezi Dokuma, Kadın, Çevre, Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanı Mübeccel Kafkaslı gerçekleştirirken, koordinasyona katılım sağlayan tüm kooperatiflere ve üyelerine teşekkürlerini iletti. Kafkaslı’nın ardından konuşan Kadın Emeğini Destekleme Vakfı Başkanı Ayşe Temiztaş ise kooperatiflerin bir araya gelerek oluşturduğu koordinasyonun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara’nın teşekkür konuşması sonrasında tanıtım programı kooperatiflerin ürettikleri ürünlerinin tanıtımını içeren kısa bir sunum gösterisi ile devam etti. Sunumun ardından Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi ve Korosu sahne aldı. Gösterilerin ardından protokol üyeleri, kooperatifler tarafından hazırlanan stantları gezerek, kooperatif temsilcilerinden ürünler hakkında bilgi aldı. Program sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara ve vatandaşlara pilav hayrı yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.