Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Lösev

Özbekistan Tarım Bakanlığından Enstitüye Ziyaret

Özbekistan Tarım Bakanlığından Enstitüye Ziyaret
5 Mayıs 2022 7:26 pm
142

Gelecekteki tarımsal araştırma olanakları alanında işbirliği alanlarının istişare edilmesi amacıyla, TAGEM tarafından hazırlananan bir program dahilinde Özbekistan Tarım Bakanlığından bir heyet Enstitümüzü ziyaret etti.

Özbekistan Cumhuriyeti Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Ulubeg Abuganeyev, Özbekistan Cumhuriyeti Çeltik Bilimsel Araştırma Enstitüsü Maqsudbeg Sattorov ve Özbekistan Cumhuriyeti Tarımda Ulusal Bilgi ve Yenilik Merkezi Kıdemli Uzmanı Gafur Gafurov’dan oluşan heyetin Enstitümüzü ziyaretinde, Enstitü Müdürümüz Dr. Sabri Çakır’ın hoşgeldiniz konuşmasından sonra, Serin İklim Tahılları Bölüm Başkanı Dr. Savaş Belen bir sunumla çalışmalarımız hakkında heyete bilgi verdi.

Heyet daha sonra Enstitü laboratuvarlarımızı gezerek laboratuvar çalışmalarımız ve sahip olduğumuz imkânlar ve altyapı hakkında bilgi aldı.

Eskişehir şehir merkezinde bulunan tarihi ve turistik bazı bölgeleri de ziyaret ederek şehrimizi tanıma imkânı bulan heyet akşam yemeğinin ardından Eskişehir’den ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.