Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C
Lösev

Tarım Emekçilerine Sabah Çayında Sürpriz

Tarım Emekçilerine Sabah Çayında Sürpriz
7 Eylül 2023 8:15 pm
111

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarım emekçilerine yönelik olarak başlatılan  koruyucu ekipman dağıtımı projesi Sarıgöl ilçesinde devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, sabah 04:00 itibariyle ilçe merkezinde toplanan işçilere sürpriz yaparak, ovadaki mesai öncesinde hediye takdimi gerçekleştirdi. Kendileri için hazırlanan organizasyondan mutluluk duyduğunu belirten Sarıgöllü tarım emekçileri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tarım emekçilerine yönelik olarak hazırlanan koruyucu ekipman dağıtımı Sarıgöl ilçesinde devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçarslan ve teknik ekiplerden oluşan heyet, koruyucu ekipman dağıtımı için ilk olarak sabah saat 04.00 itibariyle ilçe merkezinde tarım emekçileriyle Sarıgöl Belediyesi önündeki meydanda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen koruyucu ekipmanları (üzüm sepeti içerisinde bez çanta, şapka, bere, yağmurluk, 2 çift eldiven, ilaçlama maskesi ve ilaçlama gözlüğü) tarım emekçilerine dağıtan heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

İlçe merkezinin ardından Çimentepe Mahalle Muhtarı Kubilay Tanrıöver ve Tırazlar Mahallesinde tarım emekçileriyle sabah çayında bir araya gelen Öztozlu, Selçuk ve Usta, samimi bir sohbetin ardından koruyucu ekipman dağıtımını sürdürdü.
Günün ağarmasıyla birlikte Aşağı Koçaklar Mahallesinde üretime değer katan işçilerle bir araya gelen heyet, burada da koruyucu ekipman dağıtımı yaparak, tarım emekçilerini sevindirdi. Sarıgöllü tarım emekçileri, kendilerini düşünerek hazırlanan ve adeta sabah sürprizi yaşatan koruyucu ekipman dağıtımı için Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.