Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Lösev

Yarım Asırlık Lezzet

Yarım Asırlık Lezzet
21 Şubat 2023 6:44 pm
154

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’nin ünlü lezzeti ve marka değeri olan Keçeçizade’nin imalathanesini ve Keçeçizade’nin Kurucusu Metin Keçeci’yi ziyaret etti.

1972 yılından bu yana Edirne’de devam ettirdiği imalat ile kendi segmentinin önemli markalarından biri olan Keçeçizade’nin son derece modern ve hijyenik bir tesiste imalat yaptığını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, kentin marka değerine sunduğu katkıdan dolayı da şekerleme ustası Metin Keçeci’yi tebrik etti.

Bin 500 metrekare kapalı alana sahip imalathanede 30 personelin çalıştığını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Badem ezmesi, lokum, deva-i misk, bademli kurabiye, helva ve şekerleme gibi birçok çeşitli ürün burada üretiliyor.  Tesisleri gezdik, gördük. Son derece hijyenik ve modern bir tesis. Keçecizade markasını Edirne’mize kazandıran, kentimizin marka değerine katkı sunan Metin Keçeci’yi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçeçizade’nin Kurucusu Metin Keçeci de tesis hakkında bilgiler verdi. Edirne’ye mal olmuş lezzetleri Türkiye’nin çeşitli noktalarında vatandaşlarla buluşturduklarını belirten Metin Keçeci, “Bu eşsiz lezzeti geleceğe taşımak ve Edirne’mizin tanıtımına katkıda bulunmak için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.