Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C
Lösev

Manda Yetiştiriciliği İçin İşbirliği

Manda Yetiştiriciliği İçin İşbirliği
19 Şubat 2022 8:46 am
291

İnönü’de yapılan manda yetiştiriciliği, manda süt ve süt ürünleri üretiminin kalitesi ile üretim sürecinin artırılması amacıyla İnönü Belediyesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi ile işbirliği yapıldı.

Eskişehir’in Manda sütü, kaymağı ve yoğurdu ile ünlü olan ilçesi İnönü’de manda yetiştiriciliği ve manda sütünden elde edilen ürünlerin daha kaliteli olarak üretilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yetiştiricilerin desteklenmesi, yetiştirme aşamaları ile süt ve süt ürünlerinin kalitesini artırılmasında ilçe sakinlerine destek veren İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, manda yetiştiriciliği, süt ve süt ürünleri ile ilgili karşılıklı işbirliği için ve görüşmelerde bulunmak üzere Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Başkan Bozkurt, Rektör Karakaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.