Dolar 32,4363
Euro 34,7895
Altın 2.453,06
BİST 9.919,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Lösev

Budama Eğitimleri Devam Ediyor

Budama Eğitimleri Devam Ediyor
22 Şubat 2022 10:25 am
174

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen meyve bahçe tesisi ve budama konulu eğitim üreticilerden ilgi görmeye devam ediyor. Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği de eğitimlere katılırken bir bahçede pratik yaparak budama eğitiminde öğrendiklerini uygulama şansı buldu.

 Tepebaşı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Meyve Bahçesi Tesisi ve Budama” eğitimleri, ilgi ile devam ediyor.

Gerçekleştirilen eğitimlere katılan vatandaşlar Meyvecilikte Fidan Seçimi ve Bahçe Tesisi, Budamada Kullanılan Araçlar ve Dezenfeksiyonu, Budama Tekniği, Zamanlarına göre Budamalar (Yaz – Kış), Meyve Ağaçlarında Dal Şekilleri, Budama Sistemleri, Modern Bahçecilikte Telli Terbiye Sistemleri, Bağcılıkta Budama, Gençleştirme Budaması gibi konularda eğitim alıyor. Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği (EYBİLDER) üyeleri de budama eğitimine katıldı. EYBİLDER üyeleri, budama üzerine teorik eğitimlerin ardından örnek bahçe gezisine de katılarak budama yaptı ve öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı buldu.

Düzenlenen kursun kendileri için çok verimli olduğunu anlatan EYBİLDER üyeleri, üreticilere yönelik eğitim çalışmalarından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür iletti. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, eğitim çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.