Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Lösev

Aybastı Peyniri En Çok Nişantaşı ve Bakırköy’de Satıldı

Aybastı Peyniri En Çok Nişantaşı ve Bakırköy’de Satıldı
4 Ocak 2024 6:02 am
90

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in nitelikli tarım çalışmaları kapsamında başlattığı tarım ve hayvancılık projeleri meyvelerini veriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTAR desteği ve Gürata&Zzef aracılığı ile tüm ülkede raflara girmeye başlayan Aybastı Peyniri, İstanbul’un ünlü semtlerinden Nişantaşı ve Bakırköy’deki marketlerde yoğun ilgi gördü.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde uygulanan Beni Hafife Alma Projesi ile Ordu’da önemli çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda Aybastı’da üretilen süt ürünleri ulusal market zincirinin atadığı denetim firması tarafından denetlendi. Uluslararası kalite sistemi süreci bitiminden sonra Aybastı’da üretilen peynir ve süt ürünleri Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTAR desteği ve Gürata&Zzef aracılığı ile tüm ülkede raflara girmeye başladı. Tüm Türkiye’de rafa giren ‘katkısız’ eski kaşar ve kolot peynirleri en fazla Nişantaşı ve Bakırköy de satıldı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ÇİFTÇİ ODAKLI TEDARİK ZİNCİRİ KURULDU

Aybastı ile Kabataş arasında kurulan Sütmar fabrikası yaklaşık 3 bin aileden süt alımı gerçekleştirildi. Kısa süre önce Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile üreticilere dağıtımı yapılan ineklerinin sütleri de bu fabrikada işlenerek peynir ve diğer süt ürünlerine dönüştürüldü. Ulusal market zincirinin denetiminin tüm aşamaları geçildikten sonra yörenin süt ürünleri ulusal çapta raflarda tüketici ile buluştu.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞILDI

Ürünler Migros mağazalarıyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanında satışa sunuldu. Tüketici piyasasına hızlı bir giriş yapan ‘katkısız’ eski kaşar ve kolot peynirlerin en fazla İstanbul’un ünlü semtlerinden Nişantaşı ve Bakırköy’deki marketlerde satışı gerçekleştiği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.