Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Lösev

Başkan Yavaş’ın Yeni Yıl Mesajı

Başkan Yavaş’ın Yeni Yıl Mesajı
31 Aralık 2023 6:30 am
52

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni yıl kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavaş mesajında şu ifadeleri kullandı;

”Bir yılı daha birlikte karşılamanın heyecanı ve umudu içerisinde 2024 yılının sağlık, mutluluk, sevgi ve başarı getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.

2023 yılının zorlu ekonomik koşullarına rağmen Ankara’da yaşayan esnafımızın, çiftçimizin, öğrencimizin, sosyal yardım alan ailelerimizin ve emeklilerimizin dertleriyle dertlenip; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla çözümler üretmeye gayret ettik. Doğuştan bağlı olduğumuz Ankara ve gönül bağımız olan Ankara halkı için yeni yılda da aynı azimle çalışarak daha yaşanabilir bir kenti hep birlikte inşa edeceğiz.

2024 yılında da “6 milyon tek yürek” olup şeffaf ve adil yönetim anlayışımızla Ankara’mızı birlikte yönetmeye ve hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Altyapı, ulaşım, yeni yeşil alanlar, kırsal kalkınma hamleleri, teknoloji merkezleri, kültür ve sanat alanları başta olmak üzere kentimizi geleceğe birlikte taşıyacağız.

Ankara’mızı daha aydınlık yarınlara el birliğiyle taşıyacağımıza olan inancımızı yinelerken sağlık, huzur ve refah dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, yeni yılın tüm insanlığa barış, sevgi ve başarı getirmesini diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.