Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C
Lösev

500 Üreticiye 2 Bin Adet Zeytin Toplama Örtüsü

500 Üreticiye 2 Bin Adet Zeytin Toplama Örtüsü
23 Ekim 2023 11:34 am
85
Üreticiye yönelik proje ve hizmetleriyle üretime her alanda destek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde 500 üreticiye 2000 adet zeytin toplama örtüsü desteği sağladı. Kırsal kalkınmaya en çok bütçe ayıran Büyükşehir Belediyelerinden bir tanesi olduklarını söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, 38 farklı kalemde 150 milyon liralık destekleme sağlandığını belirterek, projelerin artarak devam edeceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yürütülen zeytin üreticilerine örtü desteği, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde gerçekleştirilen desteklemeyle 2023 yılı için sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesi’nde düzenlenen törene Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Onur Pabuççuoğlu,  Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve üreticiler katıldı.
“30 Büyükşehir’in Arasında İlk Sıralardayız”
Törende konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını üreticilere iletti. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu,  “Kurulduğumuz günden bugüne kırsal kalkınmaya verdiğimiz desteklerle hep 30 büyükşehir içerisinde başta yer aldık. Kırsala ve tarıma en fazla bütçe ayıran belediyelerden bir tanesi olduk. Yaptığımız projelerle diğer belediyelere örnek olduk. Bu da bizim için her zaman gurur kaynağı olduk. Tarımın, ziraatın ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz yıllarda yaşanan gelişmeler gösterdi. Biz de bunun farkında olarak bugüne kadar birçok proje yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 2023 yılında 122 milyonluk rekor bir bütçeyi Başkanımız kırsal kalkınmaya ayırdı. Ama yıl bitmeden ilave projelerle bu rakam 150 milyona ulaştı. Bu da kırsala verdiğimiz desteğin somut göstergesidir. 38 farklı kalemde proje üretiyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından 500 üreticiye 2000 adet zeytin toplama örtüsü teslim edildi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.