Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
BİST 9.880,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Lösev

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Kuruldu

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Kuruldu
20 Ağustos 2022 9:24 am
225
Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği kuruluş aşamasını tamamladı.
Dernek Kurucu Başkanı Canan Ceylan amaçlarının sektördeki paydaşları bir araya toplamak olduğunu söyledi. Ceylan;”Bunun içindir ki ciddi ve özverili bir çalışma başlattık il il gezdik gıda ve tarımda görüşler aldık çiftçilerden ve gıda üreticilerinden aldığım destekle ve ortak kararla derneğin kuruluşunu tamamladım.” dedi.
Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan, “Tarım ve gıda üretiminde ülkemizde gelinen noktada yanlış politikalar nedeniyle zor günler yaşanıyor. Üretici artan maliyetler nedeniyle üretimi bırakma noktasına geldi. Bu noktada radikal bir kalınma politikası açıklanamadığı sürece özellikle Gıda ve Tarım da geriye doğru gidebiliriz. Pandemi döneminde gıda tarımdaki güçlü olmanın önemi açıkça görüldü. Sektörde zor günler yaşıyoruz. Ankara’da Gıda Tarım Ürünleri Derneğimizi kurarak yardımlaşma ve dayanışmayı hedefliyoruz.” dedi. Derneğimizin şu andaki üye sayısı 270 bin e ulaştı hedefimiz milyonlarla vatanımıza hizmet olması diye de belirtti.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.