Dolar 32,3608
Euro 34,6619
Altın 2.395,18
BİST 10.190,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Lösev

Başkan Güler: ”Yeni Av Sezonu Tüm Balıkçı Kardeşlerimize ve İlimize Hayırlı, Bereketli Olsun”

Başkan Güler: ”Yeni Av Sezonu Tüm Balıkçı Kardeşlerimize ve İlimize Hayırlı, Bereketli Olsun”
2 Eylül 2023 10:27 am
112

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeni av sezonunun tüm balıkçılara hayırlı ve bereketli olmasını dileğinde bulundu.

Yeni av sezonunun başlaması sebebiyle Perşembe Kışlaönü Balıkçı Barınağı’nda bir program düzenlendi. Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Valisi Muammer Erol, Perşembe Kaymakamı Levent Yetgin, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, protokol üyeleri ve balıkçı ailelerin katıldığı programda bir konuşma yapan Başkan Güler, yeni av sezonunun hayırlı ve bereketli olmasın dileğinde bulundu.

121 km’lik bir sahil şeridi olan Ordu’da, denizin en verimli şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Güler, “Karadeniz’in bereketli sularında yer alan bu protein depolarımızı en iyi şekilde korumamız gerekiyor. Onun için bu av sezonunda daha fazla kurallara uyarak balık neslimizi daha da korumaya çalışalım. Öncelikle yeni av sezonunun tüm balıkçı kardeşlerimize ve ilimize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ordu Müftüsü İsmail Çiçek’in yeni av sezonunun hayırlı ve bereketli olması dileğiyle ettiği ve herkesin iştirak ettiği duanın ardından balıkçılar, protokol ile birlikte denize açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Vali Muammer Erol, kaptan koltuğuna oturarak balıkçılardan bilgi aldı. Yaklaşık bir saat denizde tur atan Başkan Güler ve Vali Erol, beraberindeki heyet ile daha sonra limana dönerek balıkçıları uğurladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.