Dolar 32,2540
Euro 34,6618
Altın 2.394,04
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Lösev

Kırsal Mahallelerin Merkez Mahallelerden Farkı Kalmıyor

Kırsal Mahallelerin Merkez Mahallelerden Farkı Kalmıyor
20 Ocak 2023 6:52 am
219
Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Selendi ilçesine bağlı Çıkrıkçı Mahallesinde 8 bin 700 metre altyapı çalışmasını tamamladı. 30 bin metrekarelik üstyapı işinin yarılandığı mahalleye MASKİ bünyesinde 7 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Mahalle sakinleri yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile uzak-yakın demeksizin tüm mahallelere ulaşıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Manisa’nın en doğusunda yer alan Selendi’nin kırsal mahallelerinde de çalışmalar devam ediyor. 7 milyon TL yatırım yapılan Çıkrıkçı Mahallesinde 8 bin 700 metrelik altyapı işi noktalandı. Altyapı işinin ardından başlanan 30 bin metrekarelik üstyapı işini yarılayan MASKİ, mahalleye 100 tonluk içme suyu ve 4 adet foseptik kazandırdı.
Çıkrıkçı hizmetlerden memnun
Manisa Selendi Çıkrıkçı köyü ihtiyar heyetinden Yunus Kaygısız: “Önceden kanalizasyonlarımız bozuktu. Kendi çabalarımızla yapmıştık. Cengiz Ergün Başkandan ve Nurullah Başkandan Allah razı olsun. Bize büyük katkıda bulundular, yardım ettiler. Devam ediyor şu an. Allah bin kere razı olsun onlardan.”
Mahalle sakini Kudret Karga: “Mahallemizde altyapı Allah’a şükür yenilendi. Şu an döşeme işleriyle uğraşıyoruz. Eskiden bu sorunlar çoktu, bizim buralarda. Bu çalışmalar Cengiz Ergün Başkanım sayesinde olmaktadır. Köyümüz adına kendisine teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Mahalle Sakini İsmail Sarıkaya: “Köyümüz şehir haline döndü. Mahallenin her yerinde altyapı yoktu ama şimdi her yanı güzel oluyor. Allah razı olsun” dedi.
Mahalle Sakini Mustafa Acar: “Çıkrıkçı köyünde oturmaktayım. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Köyümüze güzel bir altyapı yatırımı yaptı. Eskiden çamurdu, çoluk çocuk oynayamıyordu sokakta. Şimdi çok güzel” dedi.
Mahalle Muhtarı Metin Başoğul: “Mahallemizin yıllardır sorunu olan altyapı çalışmaları için Cengiz Başkanıma ve Nurullah Başkanım Başkanıma teşekkür ediyorum. Altyapı çalışmaları son sistem devam etmektedir. 50 yıldan eski depolarımız vardı.  Eski depomuz değişti. Yağmur suyu parke döşemelerini bozacağı için yağmur suyu giderleri yapıldı üst mahallelerimize. Bunlar hepsi Cengiz Ergün Başkanım ve Nurullah Savaş Başkanım sayesinde oldu. Allah razı olsun. Teşekkür ederim” dedi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.