Dolar 32,5224
Euro 34,9062
Altın 2.438,38
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Lösev

Köpek Eğitim Merkezi Projeleriyle Farkındalık Yaratıyor

Köpek Eğitim Merkezi Projeleriyle Farkındalık Yaratıyor
2 Haziran 2023 4:33 am
183

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

11 Şehir 11 Fidan, Ben Minik Tarzan’ım gibi önemli projelerin yanı sıra sahiplendirme ve köpek eğitimi noktasında da önemli çalışmalar yürüten merkezin çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Başkan Ergün, “Her bir çalışanına teşekkür ediyor, kolaylık diliyorum. Tüm canlara saygı ilkesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz ”dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği programa katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce ve Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru , Ben Minik Tarzan’ım Afetlere Hazırım, Can Dostum, 11 Şehir 11 Fidan gibi önemli projeleri hakkında bilgi verdi. Daire başkanlığının her bir çalışanına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Tüm canlara saygı ilkesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.