Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C
Lösev

Başkan Böcek Gençlerle Zeytin Ağacı Dikti

Başkan Böcek Gençlerle Zeytin Ağacı Dikti
19 Ekim 2023 8:27 pm
72

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Likya Şehirlerarası Gençlik Değişimi Programı’na katılan gençlerle birlikte Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle barış ve kardeşlik için zeytin ağacı dikti. Başkan Böcek, Gazze’deki hastane saldırısını şiddetle kınadığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk kez organize edilen Likya Şehirlerarası Gençlik Değişimi Programı kapsamında Eskişehir, İzmir ve Muğla’dan gelen katılımcı gençler  ‘Cumhuriyet Buluşması’ adıyla Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi’nde bir araya geldi.

ÖMÜR BOYU CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Proje etkinlikleri kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve katılımcı gençler,  Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle barış, kardeşlik ve sonsuz sağlığın simgesi olan zeytin ağacı dikti. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşen etkinlikte Başkan Böcek, “Eskişehir, İzmir ve Muğla’dan gençlerimizi ağırlamaktan çok mutluyuz. Antalya’mıza hoş geldiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz’ diyerek Cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da Atamızın devrimlerine inanarak aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız.  Ömür boyu Cumhuriyetimize ve dostluğumuza kardeşliğimize sahip çıkacak, Atamızın yolunda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

SALDIRIYI KINIYORUM

Gazze’deki hastane saldırısını da şiddetle kınadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Dün akşam hastaneye yapılan saldırıda çocuklar, kadınlar, gençler, masum insanlar hayatını kaybetti. Bu vahşete dur demek lazım. Tüm dünyanın bu savaşa karşı birlik olması lazım. Bu vahşeti siz gençlerle beraber kınıyoruz. Bugün bu zeytin ağacını barış, dostluk ve kardeşlik adına dikiyoruz” dedi. Başkan Böcek ağaç dikiminin ardından konuk gençlere lavanta fidesi hediye etti.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.