Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Lösev

Reis Gıda, Anadolu Lezzetlerini Dünya Gastronomisinin Merkezine Taşıdı

Reis Gıda, Anadolu Lezzetlerini Dünya Gastronomisinin Merkezine Taşıdı
8 Kasım 2023 8:40 am
114

Anadolu’nun genetiği değişmemiş, doğal ve kaliteli bakliyatlarını dünya gastronomisinin önemli bir platformunda tanıtarak, Reis Gıda, 8. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda sponsor olarak yer aldı. Etkinlik, 45 Kasım tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti ve gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Gastromasa, bu yıl dünya gastronomisinin trendlerini belirlemek ve sektörü bir araya getirmek amacıyla “Coğrafya” temasıyla düzenlendi. Reis Gıda Anadolu’nun bakliyat mirasını bu temaya mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak tanıttı.

Baklagiller, coğrafyanın zenginliklerini ve doğal ürünlerini yansıtan eşsiz lezzetler sunuyor ve bakliyatlar, Anadolu’nun bereketli topraklarında özenle yetiştiriliyor. Reis Gıda her bir ürünü özgün coğrafyalarından temin ederek, o bölgenin özel iklim, toprak ve kültürel özelliklerini yansıtan eşsiz ürünlerin devamlılığını sağlıyor.

Dünyaca ünlü şefleri dinlemeye gelen Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis: “Şefleri ve markaları bir araya getiren ve değerli şeflerimize uluslararası düzeyde ürünlerimizin kalitesini ve lezzetini tanıtma ve anlatma fırsatı sunduğu için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reis Gıda, aynı zamanda sürdürülebilirlik ve israfız beslenme konularına verdiği önemi Gastromasa ziyaretçilerine aktardı. Etkinlik boyunca, geri dönüşümlü stantta Reis Gıda ekibi, ziyaretçilere israfız beslenme için özel lezzetler sundu. Reis Gıda sürdürülebilirlik ve gıda güvencesi konularını ön planda tutarken, tüketicileri bilinçlendirmeye ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.