Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Lösev

Zeytin Yetiştiriciliği Kursiyerlerine Koruyucu Ekipman

Zeytin Yetiştiriciliği Kursiyerlerine Koruyucu Ekipman
4 Şubat 2024 6:50 am
47
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Zeytin Yetiştiriciliği’ kursiyerlerini eğitim sahasında ziyaret ederek, koruyucu ekipman dağıtımı gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan, tarım emekçilerinin iş sırasında kullanacağı plastik sepet, bez çanta, eldiven, toz maskesi, şapka, bere, yağmurluk ve gözlükten oluşan koruyucu malzeme dağıtımı Akhisar ilçesinde devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Murat İpek, Akhisar Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile birlikte, ‘Zeytin Yetiştiriciliği’ eğitimi alan kursiyerleri ziyaret etti.
‘Rekolte için Doğru Budama Önemli’
Akhisar Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve 150 kişilik bir katılımın olduğu eğitim programına katılan kursiyerlere seslenen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum. İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz, ilçede zeytin yetiştiriciliği kursunun olduğunu paylaştı. Bizde daha önce tarım emekçilerine koruyucu malzeme dağıtmıştık, sizlerin de iş sırasında faydalanacağınız malzemeleri takdim etmek istedik. Aldığınız eğitim hayırlı uğurlu olsun. Akhisar zeytinin başkenti, insanların geçim kaynağı. Bu noktada rekolteyi koruyabilmek için düzgün budama yapmak gerekiyor. Bunun da eğitimini görerek sertifikasını almanız ülke ekonomisi için de faydalı ve önem arz ediyor. Aldığınız eğitimlerin ve sertifikanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Öztozlu, konuşmasının ardından koruyucu malzemeleri, kursiyerlere takdim etti. Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç da kursiyerlere yönelik olarak gerçekleştirilen dağıtım için Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.